Werken in de Automotive Sector in Regio Arnhem/Nijmegen

Innovatie en Technologie in een Opkomende Technologische Hub

De regio Arnhem/Nijmegen is snel aan het groeien als een belangrijk centrum voor innovatie, met name in duurzame technologieën en mobiliteitsoplossingen. Deze regio, die zich steeds meer profileert op het gebied van smart industry en duurzame ontwikkeling, biedt een stimulerende omgeving waar onderzoek, ontwikkeling en commerciële toepassingen naadloos samenvloeien, en trekt daarmee professionals van over de hele wereld aan, met name in de Automotive branche.

Taal
 • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
 • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
 • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
 • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
 • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
 • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Belangrijke Automotive Bedrijven in Regio Arnhem/Nijmegen

In de regio Arnhem/Nijmegen zijn diverse vooraanstaande bedrijven actief die een significante rol spelen in de automotive industrie. Een van de bekendste is:

 • TenCate Advanced Composites: gespecialiseerd in de productie van composietmaterialen die veel gebruikt worden in de automotive industrie voor lichtgewicht en sterke voertuigonderdelen.

Andere belangrijke spelers in de regio omvatten:

 • Allego: Biedt oplossingen voor elektrische mobiliteit, inclusief laadstations, vooral gericht op de Europese markt.
 • NedCar: Hoewel niet precies binnen de regio Arnhem/Nijmegen gevestigd, ligt deze grote autofabriek in de buurt en heeft invloed op de regionale economie met haar uitgebreide productiefaciliteiten.

Stagemogelijkheden in de Automotive Sector

De regio biedt uitstekende mogelijkheden voor studenten en jonge professionals om waardevolle praktijkervaring op te doen door middel van meewerkstages of afstudeerstages. Deze praktische ervaringen in innovatieve bedrijven helpen bij het smeden van essentiële industriële relaties en bieden een diepgaande kennis van geavanceerde automotive technologieën. Door deel te nemen aan stageprogramma's kunnen studenten hun academische kennis toepassen in echte projecten, wat hen voorbereidt op succesvolle carrières in deze dynamische sector.

Belangrijke Opleidingen in de Automotive Branche

De regio Arnhem/Nijmegen herbergt verschillende onderwijsinstellingen die gerenommeerde opleidingen aanbieden binnen de automotive sector:

 • HAN University of Applied Sciences: Biedt uitgebreide programma’s in automotive engineering en automotive management, die studenten voorbereiden op de technische en zakelijke aspecten van de industrie.
 • Radboud Universiteit: Bekend om zijn sterke onderzoeksprogramma’s, die ook betrekking hebben op duurzame technologieën die relevant zijn voor de automotive sector.

Voordelen van Werken in de Automotive Sector in Regio Nijmegen

Werken in de automotive sector in Arnhem/Nijmegen biedt veel voordelen, waaronder:

 • Focus op Duurzaamheid: Deze regio is sterk gericht op duurzame ontwikkeling, wat nieuwe kansen creëert voor innovatie in groene technologieën.
 • Netwerkmogelijkheden: Door de aanwezigheid van diverse hightech bedrijven en start-ups, samen met uitstekende onderwijsinstellingen, is het gemakkelijk om waardevolle professionele netwerken op te bouwen.
 • Carrièremogelijkheden: Met een groeiende focus op duurzame en slimme technologieën, zijn er veel kansen voor zowel beginnende als ervaren professionals.

Daarom wil je werken in regio Arnhem!

Een carrière in de automotive sector in regio Arnhem/Nijmegen betekent werken in een gebied dat bekend staat om zijn innovatie en duurzaamheidsinitiatieven. De regio biedt tal van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, omgeven door geavanceerde technologie en duurzame praktijken. Ontdek de mogelijkheden in deze dynamische regio, waar technologie en duurzaamheid hand in hand gaan. Ben je klaar om deel uit te maken van een toekomstgerichte gemeenschap?

Of ben je op zoek naar een baan of stage in regio Eindhoven of regio Limburg?

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap